Veckans horoskop! <3

Fiskarna: Romantiken verkar ha tagit en paus för dig nu. Det kan vara rätt och det tycks bara bra. Du verkar njuta fint av det stillsamma så var mycket med dig själv. Trötthet smyger sig in i ditt tänkande och du kan känna dig idéfattig. Att förändra i ditt arbete nu är inte positivt säger stjärnorna. Ut och promenera så får du fart på idéerna igen. Dina pengar räcker nog till mycket nu. Är det så att du tänker investera i en resa så tror jag att du får mycket för pengarna. Med spel får du nog däremot ingen stor vinst.
Lyckotal: 3, 14, 15, 16, 33, 36, 38
Bästa lyckotal: 14
Väduren: Din kärlek verkar så behaglig och trygg. Visst är det romantik i ditt liv, även om det kan vara litet slentrianmässigt. Tryggt, rart och kärleksfullt så ska det vara för dig nu. Veckan kan bli arbetsam för dig och du bör vara mycket uppmärksam. Inspirationen för arbetet tycks du sakna nu. Du ska alltså vara mera vaken, men frisk och stark är du. Jag tror att det är en kurs som du anmäler dig till och den bör komma att lägga grunden till en ännu bättre ekonomi för dig. Spela snålt om du måste spela.
Lyckotal: 4, 12, 38, 39, 41, 44, 47
Bästa lyckotal: 41
Oxen: Det är något verkligt spännande och kärleksfullt som nu tar sin början för dig. Du tycks bli så glad för all rar uppvaktning. Kärleken gör framsteg hos dig nu. Här bör du vara på ditt allra bästa humör när det gäller ditt arbete och det finns inte mycket som går dig emot. Frisk bör du vara och nästan spralligt glad är du. Du bör ha en bra ekonomi så du gör nog de rätta investeringarna vad det nu än är. Men i spel tror jag inte att du vinner nu. Bäst är att undvika spel och bättre är att spara.
Lyckotal: 7, 10, 12, 36, 45, 46, 49
Bästa lyckotal: 45
Tvilingarna: Du ska ha det verkligt gott med din kärlek och det finns inte plats för något dystert. Här tyder allt på romantisk lycka och vänskapen till vänner verkar även den bra. Väntar du på ett juridiskt besked så kan du få det nu och det bör göra dig mycket glad. Ditt sätt att arbeta ger bra resultat nu. Du ska vara stark i din hälsa och ha god livskraft. Möjligheter att göra fina och förmånliga inköp kan komma nu. Det är rätt att handla då du nu bör ha en period med tur. Men den lyckan gäller inte för spel så var sparsam.
Lyckotal: 2, 3, 16, 36, 37, 41, 42
Bästa lyckotal: 41
Kräftan: Det är ditt vänliga leende som ger dig framgång hos vänner. Blir det fest till helgen så får du trevligt. Njut av dig själv du som ska kunna bli så populär hos vänner. Ska du resa i ditt arbete nu så får du det lyckosamt. Du är stark och full av energi och det riktigt lyser av inspiration runt om dig. Vill du minska din vikt så lyckas du väl. Idéer som du får nu i veckan är just den öppningen till en bättre ekonomi som du hoppats på. Helgen verkar bli trevlig och vinstgivande för dig så vinst i spel hägrar för dig.
Lyckotal: 20, 23, 31, 32, 35, 41, 49
Bästa lyckotal: 31
Lejonet: Någon större överraskning vad det gäller kärlek får du inte uppleva i den här veckan. Det verkar ganska så lagom just nu. Bäst är att vara försiktig med allt inom kärleken. Även om det kan vara litet väl mycket av rutiner runt om dig nu i ditt arbete, så bör du ha det bra och friskheten dominera. Dock är det inte alltid som du visar ditt leende. Du verkar investera i något som kan vara av glas. När det gäller spel så lyser det lyckostjärnor över dig, du kan få stor tur. Det du känner mest för är ditt bästa val av spel.
Lyckotal: 1, 14, 19, 25, 36, 38, 44
Bästa lyckotal: 36
Jungfru: Nu kan du få en present i veckan. Kärlekstankar bakom eller inte det har nog ingen större betydelse, för man tycker om dig så var bara glad över denna så vänliga händelse. En del förändringar kan det nog bli tal om nu för dig när det gäller ditt arbete. Det verkar vara bra och nästan förkovrande bra. Du klarar din hälsa på en frisk nivå. Chans till extra pengar kan komma nu och tar du den så gör du nog en bra förstärkning till din kassa. Spelvinst kan komma nu. Men trots detta så spela bara smått.
Lyckotal: 1, 7, 13, 24, 38, 39, 45
Bästa lyckotal: 39
Vågen: Romantikens kärleksglöd kan träffa dig nu. Visst vill du det eller också inte, men här bör du i alla fall ha det gott och kärleken kramar hela dig. Det är nog en verkligt fin vecka du går till mötes nu i allt vad det gäller arbete och affärer. Du tycks göra sunda inköp. Humöret verkar du ha på en glad nivå. Utbildning tror jag att det kommer att talas om för dig. Det kan kosta en del, men verkar rätt. Men ska du spela så var snål för vinst det tror inte stjärnorna på nu.
Lyckotal: 2, 21, 24, 37, 46, 47, 49
Bästa lyckotal: 47
Skorpionen: Här verkar allt så nytt och rart för dig. Nu kan du få nya fina vänner och även i umgänget med de dina tycks du bli mycket populär. Så nya och gamla vänner trivs bra i din gemenskap. Veckan verkar något jobbig för dig och här inställer sig inte den rätta arbetsglädjen. Men det ska vara en trygg vecka så det klarar sig. Var aktsam om dig själv och jäkta inte. Du kan få problem med din ekonomi nu om du inte stannar upp och går igenom dina utgifter. Vinster i spel verkar du inte få så nu är bäst att spara.
Lyckotal: 2, 14, 18, 21, 26, 29, 42
Bästa lyckotal: 42
Skytten: Inga stora kärleksupplevelser tror jag kommer nu. Men det kan tänkas att du får ett samtal som gör dig rart förhoppningsfull. Kärleken verkar börja bli inspirerande och rar. Någon kan komma att få en tjänst som du hade önskat. Du bli nog besviken, men jag tror att du har det gott i alla fall. Unna dig en avkopplande kväll på nöjeslokal. Något som har med försäkringar att göra kan det bli tal att ändra, och jag tror att den förändringen är till din klara fördel. Spelvinst kan det bli med Måltips.
Lyckotal: 5, 23, 29, 31, 38, 42, 48
Bästa lyckotal: 48
Stenbocken: Du måste bara höra till veckans raraste i kärleken. Du är så snäll och det anses att du är en vänlig och kärleksfull vän, så du är veckans vänligaste val. Har du hoppats på att det ska bli förändringar i dina arbetsrutiner? Nej, det dröjer nog med förändringar. Du ska vara frisk och man trivs i ditt sällskap. Här kan det vara så att du får ett bud på en kapitalvara eller något antikt som du äger, det verkar som ett generöst bud. Men spelvinst tycks du inte få nu.
Lyckotal: 7, 14, 21, 22, 29, 33, 45
Bästa lyckotal: 21
Vattumannen: Deppar du en aning nu i veckan vad det gäller att finna förströelse? Men mot slutet av veckan kan du få en fin uppvaktning och det blir kärleksfull förströelse för din del. Lagom är bäst och så bör du tänka nu i arbetet. Det kan även talas om en liten fest på arbetet och du är värd den så tacka till att få vara med. Du bör vara glad och frisk. Nu kan det vara så att du gör nya kontakter som visar sig vara bra för dig rent ekonomiskt. Du kan även göra en mindre spelvinst nu visserligen liten, men ändå en vinst.
Lyckotal: 8, 17, 23, 25, 28, 46, 49
Bästa lyckotal: 25

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0